Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Kolej Yayasan Melaka (KYM) 2022

Jawatan kosong terkini di Kolej Yayasan Melaka (KYM) disember 2022. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Kolej Yayasan Melaka (KYM) sebagai :

1. Pensyarah Akaun
2. Pensyarah Bahasa Inggeris
3. System Developer
4. Juruteknik Elektrik
5. Marketing Executive

Tarikh tutup permohonan 31 Disember 2022.
Lokasi penempatan : Melaka
Sektor : Berkanun/ Swasta

Jawatan Kosong Kolej Yayasan Melaka (KYM) 2022

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat secara online menerusi di laman Portal Pekerjaan Negara, MYFutureJobs di alamat https://www.myfuturejobs.gov.my/ atau sila klik pada pautan yang diberikan di bawah untuk iklan jawatan dan permohonan. Pastikan anda mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat sebarang permohonan.

Iklan, syarat-syarat dan permohonan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong