Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong DBKL September 2022

 Jawatan kosong terkini Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) september 2022. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi memohon jawatan berikut:

1. Penerbit Rancangan B41
2. Penolong Pegawai Pertanian G29
3. Penolong Pegawai Tadbir N29
4. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29
5. Pelukis Pelan JA19

Tarikh tutup permohonan 24 september 2022.
Lokasi penempatan : DBKL
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong DBKL September 2022

CARA MEMOHON

1. Kelayakan dan syarat permohonan jawatan kosong ini boleh didapati dengan melayari laman web rasmi Dewan Bandaraya Kuala Lumpur iaitu www.dbkl.gov.my dan permohonan hendaklah dikemukakan secara ATAS TALIAN (ONLINE) SAHAJA dengan menggunakan Sistem Recruiting DBKL . (Sila kepautan yang diberikan di bawah)

2. Calon yang mempunyai Ijazah, Diploma dan Sijil dari institusi pengajian tinggi awam / swasta atau luar negara hendaklah menyemak pengiktirafan di laman web https://app.mohe.gov.my/iktiraf/semakan.php atau 
http://www2.mqa.gov.my/mqr/

3. Calon TIDAK PERLU MENGHANTAR salinan Diploma, STPM, STAM, Sijil Matrikulasi, SPM, SVM, PT3, PMR, dan sijil-sijil atau resume bagi jawatan berkaitan sehingga dihubungi untuk temu duga.

CATATAN

1. Borang Permohonan secara online yang tidak lengkap akan ditolak.

2. Hanya calon-calon yang layak selepas disenarai pendek sahaja akan dipanggil ke peringkat seterusnya.

3. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas ENAM (6) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan tuan/puan tidak berjaya.

Muat turun iklan dan syarat kelayakan disini

Permohonan jawatan secara online disini
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong