Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Majlis Islam Sarawak Ogos 2022

Jawatan kosong terkini di Majlis Islam Sarawak (MIS) ogos 2022. Warganegara Malaysia dengan keutamaan diberi kepada pemastautin di Sarawak yang berkelayakan dan berumur sekurang-kurangnya 21 tahun adalah dipelawa untuk memohon jawatan di MAJLIS ISLAM SARAWAK seperti berikut :

1. Guru Hafazan

Tarikh tutup permohonan 26 Ogos 2022.
Lokasi penempatan : Kuching, Sarawak.
Sektor : Kerajaan.

Jawatan Kosong Majlis Islam Sarawak Ogos 2022

Cara Memohon

Calon yang berminat dan memenuhi syarat-syarat seperti di atas boleh menghantar Borang Permohonan berserta surat permohonan, resume yang mengandungi butir-butir peribadi, kelayakan akademik, pengalaman kerja serta salinan sijil yang telah disahkan (semua dokumen ini tidak akan dikembalikan). Sila tuliskan nama jawatan yang dipohon di sebelah kiri sampul surat. Permohonan yang lengkap hendaklah dihantar ke alamat di bawah sebelum atau pada 26 Ogos 2022. Hanya calon yang disenarai pendek akan dipanggil untuk temuduga.

SETIAUSAHA
MAJLIS ISLAM SARAWAK
ARAS 16, MAJMA’ TUANKU ABDUL HALIM MU’ADZAM SHAH
LORONG P. RAMLEE, OFF JALAN P. RAMLEE
93400 KUCHING, SARAWAK
(u.p.: UNIT SUMBER MANUSIA, MIS)

Muat turun syarat kelayakan disini

Muat turun borang permohonan jawatan disini
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong