Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong KTMB Julai 2022

Jawatan kosong terkini Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) Julai 2022. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di KTMB sepertimana berikut.

1. Juruteknik
2. Manager, Land & Database
3. Tukang K3

Tarikh tutup permohonan 14 Julai 2022
Lokasi penempatan : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Jawatan Kosong KTMB Julai 2022

Cara Memohon

1. Individu yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan hendaklah membuat permohonan jawatan secara atas talian (online) di KTMB e-Recruitment Portal pada pautan link yang diberikan di bawah.

2. Sebarang pertanyaan boleh dibuat melalui Unit Perancangan Kakitangan, Jabatan Modal Insan di talian 03-2263 1141/1273.

3. Hanya pemohonan yang disenarai pendek sahaja yang akan dihubungi.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong