Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Perbadanan Bukit Bendera Pulau Pinang 2021

Jawatan kosong terkini di Perbadanan Bukit Bendera Pulau Pinang (PenangHill) September 2021. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Perbadanan Bukit Bendera Pulau Pinang sebagai:

1. PEGAWAI KOMUNIKASI KORPORAT GRED N41/44
2. PEGAWAI KOMUNIKASI KORPORAT GRED N29/32

Tarikh tutup permohonan pada 22 September 2021.
Lokasi penempatan : Pulau Pinang
Sektor : Badan Berkanun

Jawatan Kosong Perbadanan Bukit Bendera Pulau Pinang September 2021

CARA MEMOHON

Individu yang berkelayakan dan berminat hendaklah membuat permohonan jawatan diatas di laman Portal Pekerjaan Negara, MYFutureJobs di alamat https://candidates.myfuturejobs.gov.my/ atau sila klik pada pautan yang diberikan di bawah untuk iklan jawatan dan permohonan.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong