Dapatkan info jawatan kosong terus ke Telegram anda sekarang.!!! Klik Disini

Jawatan Kosong Kementerian Belia dan Sukan (KBS) September 2021

Jawatan kosong terkini di Kementerian Belia dan Sukan (KBS) September 2021. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Kementerian Belia dan Sukan (KBS) sebagai :

1. PEGAWAI BELIA DAN SUKAN GRED S41
Kekosongan : 7 Simpanan : 15

Tarikh tutup permohonan 06 September 2021 (Isnin).
Lokasi penempatan : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Kementerian Belia dan Sukan (KBS) September 2021

Jawatan Kosong Kementerian Belia dan Sukan (KBS) September 2021
Jawatan Kosong Kementerian Belia dan Sukan (KBS) September 2021

Cara Memohon

Calon yang berminat dan memenuhi syarat yang ditetapkan hendaklah memohon secara dalam talian melalui Portal Rasmi Sistem Pendaftaran Pekerjaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9) di alamat https://spa9.spa.gov.my . Calon yang telah mendaftar permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula sekiranya permohonan masih dalam tempoh sah laku pada tarikh tutup iklan. Walau bagaimanapun, calon perlu memastikan pusat temuduga dikemaskini pada atau sebelum tarikh tutup iklan. Hanya permohonan calon yang diterima sebelum atau pada tarikh tutup iklan sahaja akan diproses. Tarikh tutup permohonan bagi urusan pengambilan ini adalah sebelum atau pada 06 September 2021 (Isnin), jam 11.59 malam.

Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.

Jom dapatkan info jawatan kosong terkini terus ke TikTok anda sekarang! Klik Disini

© JOBS . All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong