Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Agrobank ― Tarikh Tutup 13 September 2021

Jawatan kosong terkini di Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) Ogos 2021. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) sebagai :

1. Senior Executive, Manual Management Unit
2. Branch Manager - Nationwide
3. Executive, Direct Sales Team - Nationwide

Tarikh tutup permohonan sehingga 13 September 2021
Lokasi penempatan : Pelbagai Negeri
Sektor : Berkanun

Jawatan Kosong Agrobank Ogos 2021

Cara Memohon

Individu yang berminat serta berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat permohonan, hendaklah membuat permohonan di laman portal kerjaya Jobstreet Malaysia di alamat https://www.jobstreet.com.my secara 'Online' atau sila klik pada pautan link yang di berikan dibawah. Pemohon hendaklah mendaftar sebelum membuat sebarang permohonan di Jobstreet Malaysia.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong