Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong USIM Julai 2021

Jawatan kosong terkini di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) Julai 2021. UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA (USIM) adalah sebuah Universiti Awam yang bertekad untuk menjadi sebuah pusat rujukan serantau dalam Integrasi Naqli dan Aqli sedang mencari calon-calon yang berkelayakan, dinamik, bermotivasi tinggi untuk mengisi jawatan berikut :

1. Juruteknik Komputer FT19
2. Pembantu Kemahiran (Paip) H19
3. Pembantu Kemahiran (Kayu) H19
4. Pembantu Akauntan W19

Tarikh tutup permohonan pada 29 Julai 2021
Lokasi penempatan : USIM Nilai, Negeri Sembilan.
Sektor : Berkanun/ Kerajaan

Jawatan Kosong USIM Julai 2021

PANDUAN PERMOHONAN :

1. Permohonan hendaklah dibuat menerusi website E-IRIS mulai 16 Julai 2021 (Jumaat) hingga 29 Julai 2021 (Khamis). Sila kepautan link yang diberikan di bawah.

2. Setiap permohonan yang dihantar akan dikenakan caj permohonan sebanyak RM10.00 melalui sistem mypayment. Panduan permohonan dan maklumat terperinci tentang jawatan di atas serta syarat-syarat kelayakan boleh diperolehi melalui laman web tersebut.

3. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan dianggap gagal. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi talian 06-7988113/8125/8128.


JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong