Dapatkan info jawatan kosong terus ke Telegram anda sekarang.!!! Klik Disini

Jawatan Kosong Kementerian Belia Dan Sukan (KBS) Disember 2020

Jawatan kosong kerajaan terkini di Kementerian Belia Dan Sukan (KBS) ambilan Disember 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun keatas pada tarikh tutup permohonan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Kementerian Belia Dan Sukan sebagai :

1. Penolong Pegawai Latihan Gred E29

Tarikh tutup permohonan 09 Disember 2020
Lokasi penempatan : Putrajaya
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Kementerian Belia Dan Sukan (KBS) Disember 2020

Jawatan Kosong Kementerian Belia Dan Sukan (KBS) Disember 2020

CARA MEMOHON

Permohonan hendaklah dibuat menerusi laman portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA9) di https://spa9.spa.gov.my atau sila klik pada link yang diberikan dibawah. Bagi calon-calon yang telah mendaftar permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula. Namun demikian, sila pastikan pendaftaran permohonan masih dalam tempoh sah laku iaitu dalam tempoh setahun daripada tarikh mendaftar. Tarikh tutup permohonan baru bagi jawatan ini adalah sebelum atau pada 09 Disember 2020 (Rabu) jam 11.59 malam.

Permohonan / semakan jawatan secara online disini
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.

Jom dapatkan info jawatan kosong terkini terus ke TikTok anda sekarang! Klik Disini

© JOBS . All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong