Dapatkan info jawatan kosong terus ke Telegram anda sekarang.!!! Klik Disini

Jawatan Kosong Jabatan Perangkaan Malaysia Negeri Selangor 2020

Jawatan kosong terkini di Jabatan Perangkaan Malaysia Negeri Selangor November 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Jabatan Perangkaan Malaysia Negeri Selangor sebagai :

1. Juruteknik Komputer Gred FT19

Tarikh tutup permohonan pada 01 November 2020
Lokasi penempatan : Selangor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Jabatan Perangkaan Malaysia Negeri Selangor 2020

DESKRIPSI JAWATAN

Juruteknik Operasi Teknologi Maklumat dan Komunikasi membantu pemprosesan sehari-hari serta pengoperasian dan pemantauan sistem teknologi maklumat dan komunikasi, perkakasan, perisian, dan kelengkapan komputer yang berkaitan untuk memastikan prestasi yang optimum.

TANGGUNGJAWAB

MENJALANKAN KERJA-KERJA SEBAGAI PEKERJA SAMBILAN HARIAN

CARA MEMOHON

Individu yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang di iklankan diatas, hendaklah membuat permohonan pada Laman Portal Kerjaya JobsMalaysia di alamat www.jobsmalaysia.gov.my. Bagi individu yang belum mendaftar di laman Portal JobsMalaysia hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat permohonan.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.

Jom dapatkan info jawatan kosong terkini terus ke TikTok anda sekarang! Klik Disini

© JOBS . All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong