Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Perbadanan Aset Keretapi (RAC) - Tarikh Tutup 25 Disember 2019

Jawatan kosong terkini di Perbadanan Aset Keretapi (RAC) Disember 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Perbadanan Aset Keretapi (RAC) sebagai :

1. PEGAWAI REL
2. PEGAWAI STRATEGIK N48
3. KETUA PEGAWAI PERANCANG PEMBANGUNAN HARTANAH

Tarikh tutup permohonan pada 25 Disember 2019
Lokasi penempatan : RAC Sepang, Selangor
Sektor : Berkanun/ Swasta

Jawatan Kosong Perbadanan Aset Keretapi (RAC) Disember 2019


COMPANY OVERVIEW

The Railway Assets Corporation (RAC) is a federal statutory body under the Ministry of Transport. It was established under the Railways Act 1991 (Act 463) through the Government Gazette No.16 Volume 36 on July 30, 1992. It became fully operational as an organisation on Aug 1, 1992, the same time the Malayan Railway Administration (KTM) was corporatised and known as Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB). In other words, the RAC was established as a Government agency to help develop the railway industry in Malaysia to be at par with the railway industry in fully developed countries. This aspiration was realised with the formulation of the Railways Act 1991 and the revocation of the Railways Ordinance 1948.

CARA MEMOHON

Calon-calon yang berminat dan berkelayakan hendaklah membuat permohonan di laman portal kerjaya Jobstreet Malaysia : https://www.jobstreet.com.my secara 'Online' atau sila klik pada pautan link yang di berikan dibawah. Pemohon hendaklah mendaftar sebelum membuat sebarang permohonan di Jobstreet Malaysia.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong