Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Lembaga Jurutera Malaysia - Tarikh Tutup 28 Disember 2019

Jawatan kosong terkini di Lembaga Jurutera Malaysia Disember 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Jurutera Malaysia sebagai :

1. Senior Officer (IT Software) N44
2. Administrative Officer (Publication) N41
3. Administrative Officer (Qualification) N41

Tarikh tutup permohonan :  28 Disember 2019
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun

Jawatan Kosong Lembaga Jurutera Malaysia - Tarikh Tutup 28 Disember 2019


COMPANY OVERVIEW

The Board of Engineers Malaysia (BEM) is a statutory body constituted under the Registration of Engineers Act 1967 with primary roles to facilitate registration of engineers and regulate the engineering profession in order to safeguard the safety and interest of the public.

CARA MEMOHON

Calon yang berminat dan berkelayakan hendaklah membuat permohonan di laman portal kerja Jobstreet Malaysia; https://www.jobstreet.com.my secara 'Online' atau sila klik pada pautan link yang di berikan dibawah. Pemohon hendaklah mendaftar sebelum membuat sebarang permohonan di Jobstreet Malaysia.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong