Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM) – 02 Januari 2020

Jawatan kosong kerajaan terkini di Lembaga Getah Malaysia (LGM) Januari 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini Lembaga Getah Malaysia (LGM) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR GRED N41
2. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19

Tarikh Tutup Permohonan 02 Januari 2020
Lokasi Penempatan : Lembaga Getah Malaysia, Kuala Lumpur.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM) Tarikh Tutup 02 Januari 2020


JAWATAN : PEGAWAI TADBIR GRED N41

SYARAT KELAYAKAN
a. Mempunyai kelayakan seperti berikut :
i) Ijazah Sarjana Muda yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya; atau
ii) Ijazah Sarjana Muda Kepujian yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya;
DAN
iii) Syarat Bahasa Melayu mestilah mendapat keputusan Kepujian di peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

JAWATAN : PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19

SYARAT KELAYAKAN
a. Mempunyai kelayakan seperti berikut :
i) Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan; atau
ii) Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta Sijil Kemahiran Malaysia (SKM) Tahap 2 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya; atau
iii) Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta Sijil Kemahiran Malaysia (SKM) Tahap 3 dalam bidang berkaitan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya;
DAN
iv) Syarat Bahasa Melayu mestilah mendapat keputusan Kepujian di peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

CARA MEMOHON

Individu yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan seperti di atas, hendaklah membuat permohonan pada Laman Portal Kerjaya JobsMalaysia di www.jobsmalaysia.gov.my. Bagi individu yang belum mendaftar di laman Portal JobsMalaysia hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat permohonan.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong