Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia – 01 Januari 2019

Jawatan kosong kerajaan terkini di Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia Disember 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia sebagai :

1. PEMBANTU PEGAWAI LATIHAN GRED E19

Tarikh Tutup Permohonan 01 Januari 2020
Lokasi Penempatan : Kraftangan Malaysia, Kuala Lumpur.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia Januari 2020


Deskripsi Jawatan

Bertanggungjawab sebagai tenaga pengajar kepada usahawan dan mengenalpasti kategori usahawan yang berdaftar mengikut bidang kraf yang bersesuaian.

Tanggungjawab

Bertanggungjawab sebagai tenaga pengajar kepada usahawan dan mengenalpasti kategori usahawan yang berdaftar mengikut bidang kraf yang bersesuaian.

Kelayakan Akademik

- SIJIL SENIKRAF (LOGAM)
- SIJIL SENIKRAF (SERAMIK)
- SIJIL SENIKRAF(KAYU)
- SIJIL SENIKRAF (TENUNAN)
- SIJIL SENIKRAF (BATIK)

CARA MEMOHON

Individu yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang di iklankan, hendaklah membuat permohonan pada Laman Portal Kerjaya JobsMalaysia di www.jobsmalaysia.gov.my. Bagi individu yang belum mendaftar di laman Portal JobsMalaysia hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat permohonan.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong