Ingin dapatkan info jawatan kosong terus ke Telegram anda? Klik Disini

Jawatan Kosong JKN Melaka - Tarikh Tutup 25 September 2019

Jawatan kosong kerajaan September 2019 di Jabatan Kesihatan Negeri Melaka (JKN Melaka). Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Jabatan Kesihatan Negeri Melaka (JKN Melaka).
Jawatan kosong kerajaan September 2019 di Jabatan Kesihatan Negeri Melaka (JKN Melaka). Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Jabatan Kesihatan Negeri Melaka (JKN Melaka) sebagai :

1. PEKERJA SAMBILAN HARIAN (AWAM)

Tarikh tutup permohonan pada 25 September 2019
Lokasi : JKN Melaka
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong JKN Melaka - Tarikh Tutup 25 September 2019


Industri
Pentadbiran Awam Dan Pertahanan; Aktiviti Keselamatan Sosial Wajib

Deskripsi Jawatan
Unit Vektor Pembasmi Denggi

Tanggungjawab
Melakukan kerja-kerja pembasmian nyamuk aedes dan menjaga kebersihan kawasan-kawasan yang dikenalpasti sebagai tempat pembiakan nyamuk aedes.

Kelayakan Akademik
SPM/SPMV/MCE/O-LEVEL

Cara Memohon

Calon yang berminat dan berkelayakan hendaklah membuat permohonan secara 'ONLINE' sahaja pada laman rasmi JobsMalaysia di https://www.jobsmalaysia.gov.my, ATAU sila klik pada pautan link yang telah diberikan di bawah. (Individu yang belum mendaftar di laman jobsmalaysia sila daftar terlebih dahulu sebelum membuat sebarang permohonan).

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© JOBS . All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong