Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Universiti Malaya (UM) – Tarikh Tutup 16 Jun 2019

Jawatan Kosong Universiti/ University Jobs terkini di Universiti Malaya (UM) Jun 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Universiti Malaya (UM) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR GRED N41

TARIKH TUTUP PERMOHONAN 16 JUN 2019
LOKASI : KUALA LUMPUR
SEKTOR : KERAJAAN

Jawatan Kosong Universiti Malaya (UM) Jun 2019


ABOUT UNIVERSITY OF MALAYA

The University of Malaya (UM; Malay: Universiti Malaya) is a public research university located in Kuala Lumpur, Malaysia. It is the oldest university in Malaysia and is the highest ranking Malaysian institution of higher education according to several international ranking agencies. The university has graduated two Prime Ministers of Malaysia and other political, business, and cultural figures of national prominence. Info from wikipedia

CARA MEMOHON

Permohonan hendaklah dibuat secara online menerusi laman e-Recruitment University Malaya di https://e-recruitment.um.edu.my atau sila klik pada pautan link yang diberikan di bawah.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong