Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Perbadanan Sukan Sarawak (PSS) – Tarikh Tutup 29 Mei 2019

Jawatan kosong terkini di Perbadanan Sukan Sarawak (PSS) Mei 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Sarawak Sports Corporation (SSC) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI BELIA DAN SUKAN S29

TARIKH TUTUP PERMOHONAN 29 MEI 2019
LOKASI : KUCHING, SARAWAK.
SEKTOR : KERAJAAN

Jawatan Kosong Perbadanan Sukan Sarawak (PSS) Mei 2019


CARA MEMOHON
Permohonan hendaklah dibuat dengan Borang Permohonan Jawatan SSC/3/001 (11) dengan memuat turun pada link yang diberikan di bawah.

(a) Borang Permohonan : SSC/3/001(11) juga boleh diperolehi di alamat berikut :

Unit Sumber Manusia
Aras 2, Stadium Sarawak
Jalan Stadium
Petra Jaya
93050 Kuching, Sarawak

(b) Semua permohonan hendaklah disertakan dengan gambar berukuran pasport, salinan surat beranak, kad pengenalan,sijil-sijil keputusan peperiksaan dan sijil tamat persekolahan yang telah disahkan.

(c) Permohonan daripada pegawai-pegawai Kerajaan, Badan-Badan Berkanun dan Kuasa Tempatan hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan masing- masing. Permohonan hendaklah dikemukakan bersama penyata Perkhidmatan dan laporan Sulit daripada Majikan.

(d) Semua permohonan hendaklah ditulis Nombor Rujukan Iklan Jawatan Kosong serta Nama jawatan dipohon disebelah kiri sampul surat dan hendaklah dialamatkan kepada alamat seperti di bawah;

KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF
PERBADANAN SUKAN SARAWAK (PSS)
STADIUM PERPADUAN
JALAN STADIUM, PETRA JAYA
93050 KUCHING, SARAWAK


(U.P. : UNIT SUMBER MANUSIA)

(e) Permohonan yang lewat diterima dari tarikh tutup tidak akan dipertimbangkan.

(f) Hanya permohonan yang lengkap serta mengikut peraturan yang telah ditetapkan akan disenarai pendek dan pemohon yang dipilih untuk sesi temuduga sahaja akan dihubungi. Sekiranya pemohon-pemohon tidak dihubungi dalam masa tiga (3) bulan dari tarikh iklan ini ditutup, maka permohonan adalah dianggap tidak berjaya.

Muat turun iklan dan syarat kelayakan disini

Muat turun borang permohonan jawatan disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong