Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) – Tarikh Tutup 07 Jun 2019

Jawatan kosong kerajaan terkini di Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) Jun 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan serta berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) sebagai :

1. Pelukis Pelan (Seni Bina) JA22
2. Pelukis Pelan (Seni Bina) JA29

Tarikh Tutup Permohonan Pada 07 Jun 2019
Lokasi Penempatan : Bintulu, Sarawak
Sektor Pekerjaan : Kerajaan

Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) Jun 2019


CARA MEMOHON

Semua pemohon yang memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan dalam skim perkhidmatan Sistem Saraan Malaysia termasuk mereka yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam Negeri adalah diwajibkan untuk mengemukakan permohonan secara online melalui e-Recruitment.

Untuk makluman lanjut mengenai kekosongan jawatan, anda boleh berhubungi 086-332011 (Bahagian Pengurusan Sumber Manusia dan Pentadbiran, Lembaga Kemajuan Bintulu).

Tarikh tutup permohonan adalah pada 7 Jun 2019.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong