Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong KPDNHEP – Tarikh Tutup 01 Mei 2019

Jawatan kosong kerajaan terkini di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) Mei 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) sebagai :

1.  PEGAWAI PENGUATKUASA KP41
2. PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA KP29

TARIKH TUTUP PERMOHONAN 01 MEI 2019 (RABU)
LOKASI : SELURUH MALAYSIA

Jawatan Kosong KPDNHEP Mei 2019
Jawatan Kosong KPDNHEP Mei 2019
Jawatan Kosong KPDNHEP Mei 2019
CARA MEMOHON

Permohonan hendaklah dibuat secara online menerusi laman portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) di www.spa.gov.my atau sila klik pada pautan link yang diberikan di bawah. Bagi calon-calon yang telah mendaftar permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula. Namun demikian, sila pastikan pendaftaran permohonan masih dalam tempoh sah laku iaitu dalam tempoh setahun daripada tarikh mendaftar. Tarikh tutup permohonan baru bagi jawatan ini adalah sebelum atau pada 01 Mei 2019 (Rabu) jam 11.59 malam.

Permohonan jawatan secara online disini

Syarat dan Diskripsi Tugasan Jawatan Pegawai Penguatkuasa KP41 disini

Syarat dan Diskripsi Tugasan Jawatan Penolong Pegawai Penguatkuasa KP29 disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong