Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Pembantu Perangkaan E19 – Tarikh Tutup 01 Mei 2019

Jawatan kosong kerajaan terkini sebagai Pembantu Perangkaan Gred E19 di Jabatan Perangkaan Malaysia Mac hingga Mei 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Jabatan Perangkaan Malaysia Negeri Johor sebagai :

1. PEMBANTU PERANGKAAN E19

TARIKH TUTUP PERMOHONAN PADA 01 MEI 2019
Lokasi : JOHOR
Sektor : KERAJAAN

Jawatan Kosong Pembantu Perangkaan E19 - Tarikh Tutup 01 Mei 2019


Industri
Aktiviti Perkhidmatan Lain

Deskripsi Jawatan
Profesional Bersekutu Perangkaan, Matematik, dan Aktuari membantu dalam perancangan untuk mengumpulkan, memproses, dan mengemukakan data matematik, perangkaan dan aktuari serta melaksanakan operasinya. Mereka biasanya bekerja di bawah bimbingan ahli matematik dan profesional yang berkaitan atau perangkawan.

Tanggungjawab
Bertanggungjawab untuk menjalankan kerja-kerja pengumpulan data di lapangan bagi projek banci dan survei di Jabatan Perangkaan Malaysia Negeri Johor.

Kelayakan Akademik
- SPM/SPMV/MCE/O-LEVEL (Kelayakan Minimum)

CARA MEMOHON

Calon yang berminat dan berkelayakan hendaklah membuat permohonan pada laman rasmi Jobsmalaysia di https://www.jobsmalaysia.gov.my, atau sila ke link yang diberikan di bawah. (Individu yang belum mendaftar di laman jobsmalaysia sila daftar terlebih dahulu sebelum membuat sebarang permohonan)

Iklan jawatan dan permohonan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong
Ikuti kami di WhatsApp!
Jom sertai kami di WhatsApp channel sekarang untuk info jawatan kosong yang lebih banyak dan terkini.
KLIK DISINI