Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Parlimen Malaysia – Tarikh Tutup 20 Mac 2019

Jawatan kosong kerajaan terkini di Parlimen Malaysia Mac 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Parlimen Malaysia sebagai :

PEGAWAI PENYELIDIK GRED 54 (TERBUKA)

TARIKH TUTUP PERMOHONAN 20 MAC 2019
LOKASI : KUALA LUMPUR
SEKTOR : KERAJAAN

Jawatan Kosong Parlimen Malaysia – Tarikh Tutup 20 Mac 2019


CARA MEMOHON

1. Permohonan hendaklah dibuat menggunakan Borang Permohonan yang boleh dimuat turun secara online di Portal Parlimen Malaysia (www.parlimen.gov.my) atau sila klik pada pautan muat turun borang permohonan di bawah.

2. Permohonan daripada pegawai kerajaan yang sedang berkhidmat hendaklah melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut peraturan 17 Bab ‘A’ Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan,Kenaikan Pangkat dan Penamatan) 2012.
3. Borang permohonan yang lengkap hendaklah disertakan gambar terbaru berukuran pasport (tidak dikembalikan), resume, salinan Sijil Kelahiran, salinan My Kad, salinan kelulusan akademik serta dokumen sokongan yang berkaitan. Semua salinan dokumen tersebut hendaklah ditandatangani dan diperakui SAH oleh Pegawai Kerajaan dari Kumpulan Pengurusan dan Profesional (Gred 41 ke atas).

4. Borang permohonan yang lengkap perlu dihantar ke alamat seperti berikut:

Ketua Pentadbir,
Parlimen Malaysia,
Bangunan Parlimen,
Jalan Parlimen,
50680 Kuala Lumpur.
(u.p: Seksyen Pengurusan Sumber Manusia Dan Inovasi)


5. TARIKH TUTUP PERMOHONAN : 20 Mac 2019

Catatan Am : Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh iklan hendaklah menganggap bahawa permohonan mereka tidak berjaya.


Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong