Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Lembaga Pelabuhan Klang (PKA) - 11 Mac 2019

Jawatan kosong terkini di Lembaga Pelabuhan Klang (PKA) Mac 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Pelabuhan Klang (PKA) sebagai :

1. PEGAWAI TADBIR N41

TARIKH TUTUP PERMOHONAN 11 MAC 2019
LOKASI PEKERJAAN : Selangor
SEKTOR : Kerajaan

Jawatan Kosong Lembaga Pelabuhan Klang (PKA) - 11 Mac 2019


Deskripsi Jawatan
Menjalankan tugas menyelaras, mengawalselia dan memantau aktiviti perdagangan yang dijalankan di dalam zon perdagangan bebas di Pelabuhan Klang

Tanggungjawab
Memastikan keperluan Akta Zon Bebas dan Peraturan-Peraturan Zon Bebas dipatuhi

Kelayakan Akademik
- IJAZAH SARJANA MUDA (DEGREE) PENGURUSAN MARITIM
- IJAZAH SARJANA MUDA (DEGREE) ECONOMICS AND BUSINESS

Kemahiran
- Microsoft Excel, Administration

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat secara online menerusi laman pekerjaan di Jobsmalaysia iaitu di https://www.jobsmalaysia.gov.my, atau sila klik pada pautan yang diberikan dibawah. Sila pastikan anda telah mendaftar sebelum membuat permohonan, individu yang belum mendaftar sila ke pautan daftar di link berikut : https://www.jobsmalaysia.gov.my/jobsmy/jobseeker/jsRegistration dan buat permohonan pada link yang diberikan dibawah. (Sila baca deskripsi kelayakan serta tugasan dan tekan butang Mohon Jawatan pada paparan akhir)

Permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong