Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (MCMC) - 16 Jun 2018

Jawatan kosong kerajaan terkini di Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (MCMC) Jun 2018 | Jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (MCMC) Jun 2018. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (MCMC) sebagai :

1. SENIOR EXECUTIVE
2. HEAD OF DEPARTMENT - OUTREACH IMPLEMENTATION
3. EXECUTIVE - RADIO SPECTRUM AND ASSIGNMENT
4. ASSISTANT EXECUTIVE 

Tarikh tutup permohonan 06 Jun 2018
Lokasi : Selangor, Terengganu
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong


COMPANY OVERVIEW

Malaysian Communications and Multimedia Commission (MCMC) is entrusted with the role of promoting and regulating the communications and multimedia industry and to enforce the communications and multimedia law in Malaysia. Our primary role is to implement and promote the Government's national objectives for the communications and multimedia sector.

MCMC also oversees the new regulatory framework for the converging industries of telecommunications, broadcasting and online activities, in accordance with the national policy objectives set out in the Communications and Multimedia Act 1998 (CMA), as well as postal services and digital certifications.

Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong
Ikuti kami di WhatsApp!
Jom sertai kami di WhatsApp channel sekarang untuk info jawatan kosong yang lebih banyak dan terkini.
KLIK DISINI