Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bernas Berhad - 27 Mei 2018

Jawatan kosong terkini di Koperasi Kakitangan Bernas Berhad Mei 2018. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Koperasi Kakitangan Bernas Berhad sebagai :

1. EKSEKUTIF PERNIAGAAN

Tarikh tutup permohonan 27 Mei 2018
Lokasi : Selangor
Sektor : Swasta

Jawatan Kosong


Koperasi Kakitangan BERNAS Berhad (KBB) adalah merupakan sebuah Koperasi Kakitangan Padiberas Nasional Berhad. Ditubuhkan pada 30hb. Jun 1973 dengan nama asalnya Syarikat Kerjasama Serbaguna Kalpana Berhad.

Penubuhan Koperasi ini adalah hasil daripada hasrat kakitangan Lembaga Padi dan Beras Negara (LPN) pada ketika itu untuk mewujudkan satu bentuk Kerjasama dan semangat saling tolong menolong dikalangan anggota-anggota dan juga mengumpul wang untuk tujuan modal perniagaan bagi membantu meningkatkan lagi taraf sosio-ekonomi disamping mengwujudkan satu bentuk kemudahan kewangan bagi membantu menyelesaikan masalah kewangan anggota-anggota. Berikutan pengkopratan dan kemudian penswastaan institusi Lembaga Padi dan Beras Negara, nama Koperasi ini turut ditukar kepada nama Koperasi Kakitangan BERNAS Berhad seperti yang dikenali pada hari ini.


Permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong