Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Jabatan Hal Ehwal Kesatuan Sekerja (JHEKS) 2023

Jawatan kosong terkini di Jabatan Hal Ehwal Kesatuan Sekerja (JHEKS) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Personel MySTEP di Jabatan Hal Ehwal Kesatuan Sekerja, di bawah Kementerian Sumber Manusia (MOHR) sebagaimana berikut.

1. Pembantu Tadbir N19 (MySTEP)
Kelayakan : SPM/ SKM
Gaji : RM1,700.00 sebulan
Kemudahan : Cuti rehat, cuti sakit, caruman KWSP dan caruman Perkeso.

Tarikh tutup permohonan 04 Disember 2023 (Isnin).
Lokasi penempatan : Pulau Pinang
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Jabatan Hal Ehwal Kesatuan Sekerja (JHEKS) 2023

Tugasan

Bertanggungjawab untuk melaksanakan tugas perkeranian dan pentadbiran dalam persekitaran pejabat dan sokongan operasi perniagaan dalam jabatan. Membantu semua kakitangan pentadbiran, setiausaha, dan pembantu dengan menyusun mel, memfailkan borang dan dokumen, menjawab telefon, memberi salam kepada pelanggan, menjadualkan mesyuarat, dan menghidangkan minuman.

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat secara online menerusi di laman Portal Pekerjaan Negara, MYFutureJobs di alamat https://www.myfuturejobs.gov.my/ atau sila klik pada pautan yang diberikan di bawah untuk iklan jawatan dan permohonan. Pastikan anda mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat sebarang permohonan.

Tarikh tutup permohonan adalah pada atau selewat-lewatnya pada 04 Disember 2023 (Isnin).

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong