Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong PSDKLPP 2023

Jawatan kosong terkini di Perbadanan Stadium Dan Kawasan Lapang Pulau Pinang (PSDKLPP) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf Kontrak di Perbadanan Stadium Dan Kawasan Lapang Pulau Pinang (PSDKLPP) sebagaimana berikut.

1. Jurutera M&E J41
2. Penolong Pegawai Tadbir N29
3. Pembantu Tadbir (Korporat dan Komunikasi) N19

Tarikh tutup permohonan 22 November 2023 (Rabu).
Lokasi penempatan : PSDKLPP Pulau Pinang.
Sektor : Kerajaan/ Berkanun

Jawatan Kosong PSDKLPP November 2023

Cara Memohon

Calon yang berminat serta berkelayakan hendaklah membuat permohonan dengan menghantarkan “Resume” dan Sijil-sijil akademik sahaja menerusi emel kepada : temuduga@psdklpp.gov.my

Tarikh tutup permohonan adalah pada 22 November 2023 (Rabu).

Sebarang kemusykilan atau permasalahan berhubung permohonan ini, sila hubungi Perbadanan Stadium dan Kawasan Lapang Pulau Pinang di talian berikut :- 04-589 9209

Nota:

1) Bagi jawatan Pembantu Tadbir, pemohon perlu mempunyai pengalaman dalam bidang Media, Komunikasi, Perhubungan Awam dan lain-lain yang berkaitan untuk menjalankan kerja-kerja mempromosikan Perbadanan Stadium dan Kawasan Lapang Pulau Pinang.

2) Permohonan yang diterima setelah tarikh tutup iklan TIDAK AKAN DILAYAN.

3) Sekiranya pemohon tidak menerima sebarang maklumbalas dalam tempoh 6 bulan dari tarikh tutup iklan, calon-calon dianggap adalah TIDAK BERJAYA.
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong