Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

743 Kekosongan Jawatan Penolong Pegawai Tadbir N29 November 2020

Jawatan kosong terkini di Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia (JPA) November 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29

Tarikh tutup permohonan 02 November 2020
Lokasi penempatan : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

743 Kekosongan Jawatan Penolong Pegawai Tadbir N29 November 2020

743 Kekosongan Jawatan Penolong Pegawai Tadbir N29 November 2020

CARA MEMOHON

Permohonan hendaklah dibuat menerusi laman portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA9) di https://spa9.spa.gov.my atau sila klik pada link yang diberikan dibawah. Bagi calon-calon yang telah mendaftar permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula. Namun demikian, sila pastikan pendaftaran permohonan masih dalam tempoh sah laku iaitu dalam tempoh setahun daripada tarikh mendaftar. Tarikh tutup permohonan baru bagi jawatan ini adalah sebelum atau pada 02 November 2020 (Isnin) jam 11.59 malam.

Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong