Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong PTPTN November 2020

Jawatan kosong terkini di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) November 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di PTPTN Negeri Kedah sebagai :

1. Pegawai Khidmat Pelanggan Gred N19

Tarikh tutup permohonan 03 November 2020
Lokasi penempatan : PTPTN Negeri Kedah
Sektor : Berkanun

Jawatan Kosong PTPTN November 2020

Deskripsi Jawatan

Kerani Pertanyaan melayani pertanyaan peribadi, bertulis dan mel elektronik, serta menjawab pertanyaan dan aduan melalui telefon berhubung dengan barangan, perkhidmatan atau dasar organisasi serta menyediakan maklumat dan merujuk kepada sumber lain. Mereka ditempatkan di premis yang membolehkan mereka berhubung secara langsung dengan pelanggan.

Kelayakan Akademik

- DIPLOMA/DIPLOMA LANJUTAN PERNIAGAAN (KEUSAHAWANAN KEJURUTERAAN) (Kelayakan Minimum)

- DIPLOMA/DIPLOMA LANJUTAN MULTIMEDIA (PERNIAGAAN & PENGKOMPUTERAN)

- DIPLOMA/DIPLOMA LANJUTAN PENGURUSAN TEKNOLOGI (PEMASARAN)

- DIPLOMA/DIPLOMA LANJUTAN PEMASARAN DENGAN MULTIMEDIA

- DIPLOMA/DIPLOMA LANJUTAN ADVERTISING

Kemahiran

Digital Marketing, Marketing, Marketing And Advertising, Information Technology And Services, Financial Accounting, Business Strategy, Business

CARA MEMOHON

Individu yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang di iklankan diatas, hendaklah membuat permohonan pada Laman Portal Kerjaya JobsMalaysia di alamat www.jobsmalaysia.gov.my. sila ke pautan (link) yang diberikan di bawah. Bagi individu yang belum mendaftar di laman Portal JobsMalaysia hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat permohonan.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong