Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong RISDA Februari 2020

Jawatan kosong kerajaan terkini di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) ambilan februari 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di RISDA sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN G29 
    (35 KEKOSONGAN JAWATAN)

Tarikh tutup permohonan pada 23 Februari 2020
Lokasi penempatan : RISDA Kuala Lumpur
Sektor : Badan Berkanun/ Kerajaan

Jawatan Kosong RISDA Februari 2020

Tanggungjawab

Bertanggungjawab melaksanakan hal berkaitan aktiviti/projek/polisi/dialog/ kursus/ceramah/latihan dalam bidang pertanian

Kelayakan Akademik

- DIPLOMA/DIPLOMA LANJUTAN PERTANIAN/SAINS PERTANIAN

Cara Memohon

Individu yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan seperti di atas, hendaklah membuat permohonan pada Laman Portal Kerjaya JobsMalaysia di www.jobsmalaysia.gov.my. Bagi individu yang belum mendaftar di laman Portal JobsMalaysia hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat permohonan.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong