Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong MAIWP - Tarikh Tutup 29 Januari 2020

Jawatan kosong kerajaan terkini di Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) Januari 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai ciri-ciri CEPAT, BERINTEGRITI, PRODUKTIF, TAAT SETIA DAN BERSIFAT SEDIA MEMBANTU dengan ini dipelawa memohon kekosongan jawatan seperti berikut :

1. PENOLONG PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM GRED 2
2. PENOLONG PEGAWAI PEMBANGUNAN MASYARAKAT GRED 9
3. PEMBANTU PEGAWAI LATIHAN GRED 9

Tarikh tutup permohonan pada 29 Januari 2020
Lokasi penempatan : MAIWP Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan


Jawatan Kosong Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) Januari 2020

Cara Memohon :

Calon yang berminat serta berkelayakan adalah dipelawa memohon jawatan di MAIWP. Pendaftaran permohonan jawatan hanya diterima melalui E-Jawatan MAIWP secara 'online' sahaja di alamat http://ejawatan.maiwp.gov.my. sila ke pautan link yang disediakan di bawah.

Sebarang surat menyurat dan penghantaran resume tidak diperlukan. Tempoh sah laku permohonan adalah 6 bulan. Calon yang berjaya melepasi tapisan sahaja akan dipanggil temuduga.

Permohonan jawatan secara online disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong