Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Jabatan Tanah dan Survei Sarawak – Tarikh Tutup 05 Mei 2019

Jawatan kosong terkini di Jabatan Tanah dan Survei Sarawak Mei 2019. Jabatan Tanah dan Survei Sarawak mempelawa permohonan daripada warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan memiliki kelayakan dan syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan berikut:-

1. PEMBANTU PENTADBIR TANAH NT19

TARIKH TUTUP PERMOHONAN 05 MEI 2019
LOKASI : SARAWAK
SEKTOR : KERAJAAN

Jawatan Kosong Jabatan Tanah dan Survei Sarawak Mei 2019


CARA MEMOHON

Semua pemohon yang memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan dalam skim perkhidmatan Sistem Saraan Malaysia termasuk mereka yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam Negeri adalah diwajibkan untuk mengemukakan permohonan secara online melalui e-Recruitment. Sila klik pada pautan link yang diberikan di bawah.

Bagi calon yang memiliki Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan/ atau Unified Examination Certificate (UEC) hanya diperlukan lulus Bahasa Melayu di peringkat Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) pada lantikan pertama ke Perkhidmatan Awam Negeri Sarawak.

Permohonan jawatan secara online disini

Iklan dan syarat permohonan disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong