Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Tunku Abdul Rahman University College (TARUC) - 27 Jun 2018

Jawatan kosong terkini di Tunku Abdul Rahman University College (TARUC) Jun 2018. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Tunku Abdul Rahman University College (TARUC) sebagai :

1. Computer Technician
2. Laboratory Assistant (Computer)

Tarikh tutup permohonan 27 Jun 2018
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Swasta

Jawatan Kosong

COMPANY OVERVIEW

Tunku Abdul Rahman University College (‘TAR University College’), formerly known as Tunku Abdul Rahman College (‘TAR College’), is a premier institution of higher learning in Malaysia set up in 1969 by the Malaysian Chinese Association (MCA) to provide quality and affordable tertiary education to Malaysians.

TAR College was named after the first Prime Minister of Malaysia, Allahyarham YTM Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj and set up to complement and supplement the efforts of the Malaysian Government to meet the current and future manpower needs of the nation.

Permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong
Ikuti kami di WhatsApp!
Jom sertai kami di WhatsApp channel sekarang untuk info jawatan kosong yang lebih banyak dan terkini.
KLIK DISINI